Voetreflexologie Marion Pennings

‘Voetreflex kan je helpen om je weer beter in balans te brengen’

Wie ben ik?
Mijn naam is Marion Pennings en ik woon in Boekel.
Ik ben voetreflexplus therapeut sinds 2016. Daarnaast heb ik ook de HBO opleiding medische basiskennis afgerond.
Voor mij is de complementaire geneeskunde waar voetreflex onder valt een aanvullende geneeswijze, die naar het totaalbeeld van de mens kijkt. De mens is veel meer dan alleen een fysiek lichaam. We hebben ook te maken met ons emotionele en geestelijk welzijn. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wat ik belangrijk vind in mijn werk is persoonlijke begeleiding. Sleutelwoorden die daarbij horen voor mij zijn vertrouwen, aandacht en rust.

Wat doe ik?
Heb je last van hoofdpijn/migraine, spijsverteringsklachten (obstipatie, opgeblazen gevoel, maagzuur, diarree), stress, burn out, vermoeidheid, gewrichts-/spierklachten (artrose, reuma, hielspoor), overgangsklachten, andere hormonale klachten (onregelmatige menstruatie, pms), angsten, allergieën, eczeem, slapeloosheid, klachten aan de luchtwegen of hoge/lage bloeddruk? Dit zijn enkele klachten waarbij voetreflex je kan helpen. Maar ook als je geen klachten hebt maar wel een heerlijke voetreflex massage wil ben je van harte welkom!
Bij de eerste afspraak ga ik in overeenstemming met jou een anamnese afnemen zodat ik een totaalbeeld krijg van jouw klacht. Ik kijk niet alleen naar jouw fysieke klacht maar ook naar de oorzaak van je klacht en neem dat mee in de behandeling. Met deze gegevens ga ik in overeenstemming met jou een persoonlijk op jou gericht behandelplan schrijven. Houd er rekening mee dat je de eerste keer gemiddeld anderhalf uur bij me bent. Gemiddeld kom je 6 tot 8 keer bij mij. Naar gelang kan dit korter of langer zijn.

Hoe kom je in contact met mij?
Ik ben op vrijdag aanwezig bij het Feel Good Centre Eindhoven.
Je kan mij bellen of mailen voor een afspraak.
Kijk voor meer informatie op www.voetreflexologie-marionpennings.nl

‘Voetreflexologie Marion Pennings’
Ouverture 91
5629 PS Eindhoven
Tel: 06-52351340
info@voetreflexologie-marionpennings.nl
www.voetreflexologie-marionpennings.nl

Tot ziens, Marion Pennings
Voetreflexplus therapeut