YourCoach&Mediator

Coaching en Mediation

Wie ben ik?
Ik ben Inge Seijkens en woon sinds 2019 in Eindhoven. Sinds 2011 hou ik mij bezig met conflicten. Conflicten met jezelf (coaching) of met anderen (mediation en relatie-coaching). In 2007 heb ik een carriére switch gemaakt. Dit leidde in 2011 tot het afronden van mijn studie mediation en kwalificatie voor de branche-organisatie. Omdat ik merkte dat ik meer kon betekenen voor mensen in conflictsituaties, ben ik mij meer gaan richten op coaching en relatie-coaching. Hier heb ik diverse opleidingen in gedaan: relatie-therapie, persoonlijke coaching, korte oplossingsgerichte therapie, provocatief coachen en mediaten, systeemcoachen, krachtgericht coachen etc. Omdat ik mijzelf ook steeds wil blijven ontwikkelen blijf ik mij verdiepen in de menselijke psyche en emoties.

Wat doe ik?
Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke coaching op het moment dat je vast loopt in je leven. Ik noem dat “in conflict met jezelf”. Even ondersteuning nodig, wat inzicht en handvatten om mee aan de slag te kunnen, zodat je zelfstandig weer verder kunt, en jouw hoogste potentieel kunt bereiken. Je kunt hierbij denken aan ondersteuning bij teveel stress (stressmanagement), burn-outklachten, steeds terugkerende dilemma’s, levensfases, na scheiding of verlies van een dierbare, etc. Ook kun je samen met je partner bij mij terecht voor relatie-coaching. Ruzies en onbegrip beginnen op het moment dat de communicatie stopt. Aannames en invullingen volgen met verwijdering tot gevolg. Onbegrip en elkaar niet meer kunnen bereiken kunnen leiden tot vergaande (fysieke) gevolgen. Gedurende het traject neem ik jullie mee, geef ik jullie inzichten en handvatten om mee aan de slag te kunnen. Samen maken we afspraken, waar jullie tussentijds mee gaan oefenen. Zo wordt het besprokene direct in de praktijk gebracht. Geen langdradige therapie, maar oplossingsgericht aan de slag met de problemen waar jullie tegenaan lopen.
Heb je een conflict met andere partijen, dan is mediation wellicht een uitkomst. In 2 tot 3 gesprekken van circa 2-3 uur, met beide partijen wordt het conflict onder de loep genomen en proberen we tot concrete afspraken te komen. Mijn specialisme ligt in het verbeteren van de onderlinge communicatie, in een familie-conflict of een conflict op de werkvloer.

Hoe kom je in contact met mij?
Ik ben op dinsdag aanwezig in het Feel Good Centrum Eindhoven. In de ochtend kun je vrijblijvend binnenlopen tussen 9.30-12.00u voor vragen of kennismaking, buiten deze tijden werk ik alleen op afspraak; ook in de avonduren en op jouw huisadres.
Kijk op mijn website voor meer informatie www.yc-m.nl en volg mij op facebook en instagram.

‘YourCoach&Mediator’
Ouverture 91
5629 PS Eindhoven
Tel. 06-12819280
info@yc-m.nl
www.yc-m.nl

Ik maak graag kennis met je!
Inge Seijkens
Coach