CoachUP
Praktijk voor coaching en loopbaanbegeleiding

Voor iedereen die een stap voorwaarts wil maken!

Wie ben ik?
Mijn naam is Anny Driessen en ik woon in Asten – Heusden.
Mijn levensvisie is dat je het leven moet leiden zoals je het zelf wil en moet doen wat jou gelukkig maakt en niet moet leven volgens regels en verwachtingen van anderen. Als je oud bent moet je terugkijken op je leven met een goed gevoel en geen spijt omdat je dingen anders had willen doen maar dit door belemmerende overtuigingen en verwachtingen van anderen niet gedaan hebt.
Wat je tegenkomt op je levenspad heb je niet in de hand, wel de manier hoe je hiermee omgaat.
Kijk naar wat je wel hebt en NIET naar wat je niet hebt!
Deze persoonlijke overtuigingen, mijn eigen vele levenservaringen en interesse in andere mensen hebben er o.a. aan bijgedragen dat ik er voor gekozen heb om coach te worden. Ik vind het erg fijn om andere mensen te begeleiden in hun proces naar een voor hun waardevol leven. Dit kan zijn op privé vlak maar ook in je loopbaan.
De opleidingen welke ik gevolgd en afgerond heb zijn Professioneel coach, ACT (acceptance and commitment therapy), 3 daagse NLP training voor professionals, stress en burn-out begeleiding en loopbaanprofessional.
Ik ben erkend coach aangesloten bij StiR en NOBCO.

Wat doe ik?
Wil je beter omgaan met stress? Heb je last van burn-out symptomen? Denk je wel eens, is dit het nou? Ben je de balans kwijt in je leven? Wil je meer inzicht in je gedrag? Wil je de regie over je leven weer in handen krijgen maar je weet niet hoe? Wil je veranderen van baan of je beter voelen in je huidige baan? ‘Hoe ga ik om met verlies (van partner/baan/gezondheid/ scheiding) en de pijn die dat met zich meebrengt?’

Als coach kan ik je hierin begeleiden.
Coaching richt zich op een positief veranderingsproces door het verkrijgen van nieuwe inzichten, bewustwording en het bereiken van zelfgekozen doelen. We concentreren ons niet op het probleem maar op het doel wat je wil bereiken.
Coaching is een duurzame investering in jezelf. De beste investering die je kunt doen zit hem namelijk niet in materiële zaken maar in je persoonlijke ontwikkeling. Je neemt weer controle over jezelf en over jouw leven.
Mijn werkwijze is persoonlijk, open en eerlijk, zonder oordeel, concreet en oplossingsgericht.

Hoe kom je in contact met mij?
Ik ben op woensdag aanwezig bij het Feel Good Centre Eindhoven.
Voel je vrij om me te bellen of te mailen voor meer informatie of een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek.
Kijk voor meer informatie op www.coach-up.nl.

‘CoachUP’
Ouverture 91
5629 PS Eindhoven
Tel. 06-27889178
info@coach-up.nl
www.coach-up.nl

“You can’t stop the waves but you can learn to surf!”

Ik maak graag kennis met je!
Anny Driessen
Coach