Coaching by Nathalie

’Mag ik samen met jou de beweging naar een gezonder en gelukkiger leven inzetten?’

Wie ben ik?
Ik ben Nathalie Fuchs en woon samen met mijn man Marc en zoon Sem in Eindhoven.
Mijn hele leven al laat ik me leiden door mijn sterke intuïtie. Naast mijn werk als coach ben ik HR-manager. Ook in die rol verbind ik mensen met elkaar, leg ik snel de vinger op de zere plek en bedenk ik creatieve oplossingen. Dat doe ik op heel natuurlijke wijze.
“Coaching, is dat niet iets voor jou?” Of: “Het is zo fijn om met jou te kletsen, je geeft altijd nieuwe inzichten.” En: “Jij zet me écht aan het denken door zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Je durft kritisch te zijn en dat wakkert iets in me aan.”
Steeds weer kreeg ik dit terug van vrienden en familie, maar ook van collega’s en zakelijke contacten. “Daar moet je iets mee doen”, was telkens de conclusie. Mijn gedachte was dan: coaches zijn er al genoeg. Maar toch, de aanmoedigingen van buitenaf én de intrinsieke oerdrang die ik voelde, deden me besluiten het toch te doen en ben in 2019 opgeleid tot coach.

Wat doe ik?
Ik breng je terug naar jezelf!
We zijn onszelf vaak aan het verliezen waardoor we geen keuzes meer durven te maken, of de verkeerde. We worden onzeker, depressief, ziek en noem het allemaal maar op.
Patronen doorbreken en jezelf weer gaan zien zoals je bent en vanuit daar keuzes (durven) maken, dat is wat ik doe.
Verandering vraagt soms om een “keiharde” confrontatie met jezelf. Om een schop onder je kont, maar ook een arm om je schouder. Ik help je ingesleten patronen te doorbreken en balans in je leven te vinden, zodat je duurzaam verandert. Als je dicht bij jezelf staat, durf en kan je vanuit daar wél keuzes maken. Op ieder vlak in je leven.

Hoe kom je in contact met mij?
Ik ben elke vrijdag aanwezig in het Feel Good Centrum Eindhoven.
Ik werk op afspraak en dat kan ook online als dat handiger voor je is. Maar loop gerust binnen als je wilt kennismaken of vragen hebt.
Kijk op mijn website voor meer informatie en instagram: nathalie_de_coach

‘Coaching by Nathalie’
Ouverture 91
5629 PS Eindhoven
Tel. 06-25078453
info@coachingbynathalie.nl
www.coachingbynathalie.nl

Liefs,

Nathalie