Skin Repair

‘Bepaal vandaag hoe jouw huid er morgen uitziet’

Wie ben ik?
Mijn naam is Lieke Panken en ik woon in Eindhoven.
In 2004 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Daarna heb ik de vervolgopleiding voor schoonheidsspecialiste gevolgd met de verplichte vakken psychologie, theorie van de praktijk, natuurwetenschappen en overdrachtskunde. Daarnaast heb ik gekozen voor de specialisaties acné, camouflage, voetreflexmassage en lymfedrainage.
In 2006 ben ik begonnen met een schoonheidssalon aan huis, schoonheidssalon Apolla.
Na een dag te hebben stage gelopen bij een huidtherapeute wist ik zeker dat ik meer wilde weten over huidverbetering en het werken met de daarvoor benodigde apparatuur. Daarom heb ik na meer dan zeven jaar de keuze gemaakt om te stoppen met schoonheidssalon Apolla om meer te kunnen gaan leren over huidverbetering en bijbehorende apparatuur.
Ik heb daarna bij verschillende bedrijven gewerkt en veel geleerd. Tegelijkertijd heb ik de studie dermatologie voor schoonheidsspecialiste gevolgd waarbij ik geweldig veel geleerd heb over verschillende huidaandoeningen.
Doordat ik inmiddels veel meer kennis had opgedaan was ik klaar om weer te starten met een eigen praktijk, Skin Repair. Ditmaal specifiek gericht op huidverbetering.

Wat doe ik?
Ik richt me op het verbeteren van de huid. Wat dat precies inhoudt ligt aan de wensen van de klant, maar ook vooral aan de behoefte van de huid. Er bestaat dus geen standaard gezichtsbehandeling bij Skin Repair.
Of je nu komt voor het verminderen van huidveroudering, acné, couperose, tekort aan vocht, een klein bultje/plekje/vlekje of iets anders, iedereen is welkom!
Bij de eerste behandeling heb ik eerst een uitgebreid intakegesprek met je. Na de reiniging, de dieptereiniging en het activeringsmasker volgt de huidanalyse. Bij deze huidanalyse wordt het behandelplan besproken en de rest van de behandeling wordt daar vervolgens op aangepast.
Mocht je voor een behandeling kiezen waarbij een laser-behandeling of medische peeling nodig is kan dat ook. Die behandeling kan mijn collega Sierle Toonen uitvoeren. Omdat Sierle een geregistreerd huidtherapeute is maken wij het mogelijk dat je voor veel behandelingen in aanmerking kunt komen voor een vergoeding door jouw zorgverzekering.
Ook voor perfecte permanent make-up kan je bij Skin Repair terecht bij de ervaren permanent make-up specialiste Daniëlle Paeshuyse.

Hoe kom je in contact met ons?
Ik ben 6 dagen per week aanwezig bij het Feel Good Centre Eindhoven.
Sierle is 1x in de drie weken op de donderdag aanwezig.
Daniëlle is 1x in de zes weken op de maandag of woensdag aanwezig.
Wij werken alleen op afspraak. Je kunt telefonisch, via de email of via de website een afspraak maken.
Omdat we alleen op afspraak werken kan je niet zomaar binnenlopen als je vragen hebt, daarom hebben we elke zondag van 11:30 uur tot 12:00 uur een inloopmoment om al je vragen over de huid en onze behandelingen gratis te beantwoorden.
Voor meer informatie kan je kijken op www.skinrepair.nu en de pagina’s op Facebook en Instagram volgen.

‘Skin Repair’
Ouverture 91
5629 PS Eindhoven
Tel: 06-83834192
info@skinrepair.nu
www.skinrepair.nu
www.facebook.com/skinrepaireindhoven
www.instagram.com/skin.repair.eindhoven

Vriendelijke groetjes,
Lieke Panken
Huidspecialiste