Hypno Yera

Wie ben ik?
Ik ben Annouska en ik woon in Eindhoven. Ik ben een nuchter, nieuwsgierig en integer persoon. Dit is de manier hoe ik werk. Daarnaast ben ik open en oprecht geïnteresseerd in de ander. Ik geloof dat iedereen gebruik kan maken van zijn/haar hulpbron, welke klachten je ook hebt. Ik bied hypnotherapie aan en heb ondertussen al met veel mensen gewerkt. Vanuit mijn interesse in de ander heb ik verschillende opleidingen gevolgd zoals agogisch werk, HBO social work en de opleiding tot hypnotherapeut. Daarnaast heb ik verschillende trainingen gevolgd zoals psychopathologie, suïcide preventie, 2 jaar een spirituele opleiding en Reiki. Naast deze opleidingen en trainingen heb ik veel werk ervaringen en ik heb de nodige levenservaring. Ik ben geregistreerd SKJ en lid van NBVH. 

Wat doe ik?
Heb je klachten zoals slapeloosheid, stress, pijn, PDS, wil je afvallen of zit je niet lekker in je vel dan kan hypnotherapie iets voor je betekenen. Hypnotherapie is namelijk op veel probleem gebieden inzetbaar. Door middel van hypnotherapie wordt duidelijk hoe je jarenlang op een bepaalde manier hebt gereageerd, welke strategieën je altijd hebt ingezet en welke overtuigingen je hebt.
In het eerste gesprek leg ik je uit hoe hypnotherapie werkt, ik doe een intake en we maken samen een plan van aanpak aan de hand van jouw klachten.
Tijdens een sessie maak ik gebruik van trance en ik stem af op jouw belevingswereld en zo kom je tot een gunstiger gebruik van je eigen mogelijkheden. Je gaat opzoek naar onbewuste drijfveren of onverwerkte gevoelens die bepalen hoe je het hier en nu ervaart. Via verbeelding maak je contact met jouw onbewuste drijfveren of onverwerkte gevoelens waar vanuit jouw klachten ontstaan. Zo wordt er een diepere bewustzijns laag ervaren waarin oude emotionele en/of lichamelijke pijn verwerkt kan worden. Het observerend vermogen blijft aanwezig zelfs tijdens diepe trance. Dit betekent dat je niet gedwongen kan worden om iets te zeggen of te doen wat je niet wil.

Hoe kom je in contact met mij?
Ik ben op woensdag aanwezig bij het Feel Good Centre Eindhoven. Je kan mij bellen of mailen voor een afspraak. Kijk voor meer informatie op www.hypno-yera.com.

‘Hypno Yera’
Ouverture 91
5629 PS Eindhoven
Tel: 06-13032909
annousarens@gmail.com
www.hypno-yera.com

Zie ik jou komende woensdag?

Annouska Arens