De betere eter

‘The start of something new’

Wie ben ik?
Mijn naam is Emmy Frederiks en ik woon in Eindhoven.
Ik ben opgeleid tot Office Manager, maar het kantoorwerk ligt mij niet. Ik ben een “mensen-mens” en wil mensen graag helpen, begeleiden, motiveren en adviseren.
In 2014 heb ik mijn diploma Voedingsdeskundige gehaald. Omdat ik altijd al bezig was met voeding en gezondheid is deze studie een mooie aanvulling op mijn leefstijl.
Niet lang daarna ben ik gestart met ‘De Betere Eter’. Daarnaast heb ik als afslankcoach gewerkt en sinds januari 2019 werk ik ook als voedingsconsulente bij een sportschool voor vrouwen.

Wat doe ik?
Ik help mensen om hun leef- en eetpatronen te veranderen en te verbeteren. Ik geef voedingsadvies op maat. Dus of je wilt afvallen, aankomen, je cholesterol wilt verlagen, fit wilt worden, gewoon een opzet wilt hebben voor een gezond voedingspatroon of wat dan ook je bent altijd van harte welkom!
Als online Healthy Lifestyle coach help ik daarnaast mensen ook online met het verbeteren van hun gezondheid, hun voedingspatroon en leefstijl. Zie hiervoor mijn Facebookpagina ‘De Betere Eter’.

Nieuw!
Lipolaser.
Deze behandeling is een nieuwe toevoeging bij mijn voedingstrajecten. Tijdens deze behandeling worden vetcellen plaatselijk kapot gelaserd en het lichaam aan het werk gezet om deze kapotte vetcellen af te voeren.
Meer informatie over deze nieuwe behandeling neem contact met mij op.

Hoe kom je in contact met mij?
Ik ben 5 dagen per week aanwezig bij het Feel Good Centre Eindhoven.
Je mag mij bellen, een email, een WhatsApp bericht of een bericht op Facebook sturen voor een afspraak of voor meer informatie.
Kijk ook voor meer informatie op www.betere-eter.nl en volg mijn pagina op Facebook.

‘De Betere Eter’
Ouverture 91
5629 PS Eindhoven
Tel: 06-24824874
info@betere-eter.nl
www.betere-eter.nl
www.facebook.com/debetereeter

Become the fittest version of yourself!!

Liefs, Emmy Frederiks
Voedingsdeskundige