Zhen Acupunctuur en Traditioneel Chinese Medicijnkunst

Acupunctuur en Chinese Kruiden

Wie ben ik?
Hallo, ik ben Zhenzhen Guo, geboren en getogen in Shenyang, een stad in het noord-oosten van China. Daar heb ik mijn studie in Medicijnen afgerond, en me gespecialiseerd in Interne Geneeskude. Na mijn studie heb ik 12 jaar gewerkt als internist in een provincie-niveau ziekenhuis, en was ik dagelijks verantwoordelijk voor ongeveer twintig bedden. In de dagelijkse praktijk combineerde ik kennis van zowel Westerse en Traditioneel Chinese Medicijnkunst (TCM), om tot een optimale behandeling te komen. Tijdens mijn werk ben ik me meer en meer bewust geworden van de toegevoegde waarde van acupunctuur en TCM. Om mezelf er verder in te ontwikkelen heb ik mijn Master afgerond aan een gerenommeerd instituut in China. Ik ben sinds September 2015 woonachtig in Nederland, en ben gepassioneerd mijn kennis en kunde toe te passen om de gezondheidsklachten en ongemakken van mijn patiënten te verlichten. Heb jij chronische gezondheidsklachten of andere ongemakken? Laat mij jou helpen om weer in evenwicht te komen en de klachten te verlichten!

Wat doe ik?
Ik specialiseer me in chronische gezondheids- en pijnklachten. Verder heb ik ervaring met het behandelen van onder andere eczeem, rug- en gewrichtspijn, verkoudheid, aangezichtsverlamming, verlammingsverschijnselen na beroerte, hooikoorts, overgangsklachten, slapeloosheid, burn out, oedeem, stoelgang problemen, en menstruatie problemen.

Hoe kom je in contact met mij?
Ik ben op zaterdag aanwezig bij het Feel Good Centre Eindhoven. Je kan mij bellen of mailen voor een afspraak. Je kan ook inlopen! Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/drzhenzhen
Omdat ik aangesloten ben bij verschillende beroepsverenigingen kan jouw acupunctuurbehandeling worden vergoed, indien je aanvullend verzekerd bent bij een van de aangesloten verzekeringsmaatschappijen.

‘Zhen Acupunctuur en Traditioneel Chinese Medicijnkunst’
Ouverture 91
5629 PS Eindhoven
Tel: 06-28552666
drguozhenzhen@gmail.com
www.zhentcm.com
www.facebook.com/drzhenzhen

Kom langs en we bekijken de mogelijkheden!

Zhenzhen Guo