Ĝuu masaĝon

‘Genieten van massage!’

Wie ben ik?
Mijn naam is Marianne Kenter en ik woon in Dongen.
Mijn werkgebied was administratie en IT, maar ondanks dat ik dit altijd met plezier heb gedaan miste ik nog iets. In 2019 heb ik dan ook de overstap gemaakt naar massage. Tijdens de Coronapandemie heb ik verschillende opleidingen gevolgd en inmiddels ben ik gediplomeerd wellness masseur. Over enkele maanden zal ik ook mijn opleiding sportmassage afronden en het komende jaar ga ik nog enkele interessante opleidingen en cursussen volgen.

Wat doe ik?
Er zijn verschillende mogelijkheden voor een behandeling; op de massagetafel of -stoel. Alle massages worden van tevoren doorgesproken en op maat uitgevoerd.
Wil je even helemaal tot rust komen? Neem dan een moment voor jezelf en boek een ontspanningsmassage.
Boek een holistische massage om jezelf even helemaal op te laden.
Bij deze volledige, rustige lichaamsmassage wordt lichaam en geest als één geheel gezien.
Spanningsgerelateerde klachten zoals rug-, nek-, en schouderklachten, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door een massage verlicht worden.
Last van stress? Een massage geeft je weer even het gevoel van ontspanning en verlaagt de stress.
Stoelmassage is een ontspannende drukpuntmassage, die tussen de 10 en 20 minuten duurt en vindt plaats door de kleren heen: je hoeft je dus niet uit te kleden.
Op een comfortabele massagestoel worden je rug, schouders, hoofd, nek, armen en handen behandeld, wat zorgt voor rust in het lichaam, ontspanning van spieren.
Voor bedrijven is er de mogelijkheid om met de massagestoel op locatie te werken.
Na een stoelmassage voelen jouw werknemers zich ontspannen en verfrist met hernieuwde energie en minder pijnklachten als gevolg van een langdurige en eenzijdige werkhouding.

Hoe kom je in contact met mij?
Ik ben op woensdag aanwezig bij het Feel Good Centre Eindhoven.
Je mag mij bellen, mailen, een WhatsApp bericht of een Facebookbericht sturen voor een afspraak of voor meer informatie.
Kijk ook voor meer informatie over de verschillende behandelingen en tarieven op www.guumasagon.nl en volg mijn pagina op Facebook en Instagram.

‘Ĝuu masaĝon’
Ouverture 91
5629 PS Eindhoven
Tel. 0162-769045
marianne@guumasagon.nl
www.guumasagon.nl